Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: prec-drazen-karacic

Mons. Dražen Kutleša preuzeo službu zagrebačkog nadbiskupa

Mons. Dražen Kutleša preuzeo je službu zagrebačkoga nadbiskupa tijekom euharistijskog slavlja u Bogoslužnom prostoru bl. Alojzija Stepinca u subotu 29. travnja, na blagdan sv. Katarine Sijenske, crkvene naučiteljice i suzaštitnice Europe.

Drugi utorak u čast sv. Antunu u Sesvetskim Selima

U Župi sv. Antuna Padovanskoga u Sesvetskim Selima u tijeku je pobožnost „13 utoraka sv. Antunu“. Drugoga utorka, 21. ožujka misno slavlje predvodio je preč. Dražen Karačić, karlovački dekan i župnik Presvetog Srca Isusova.

Karlovac: Prva srijeda Velike pobožnosti svetom Josipu

Prve srijede Velike pobožnosti svetom Josipu u Nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu, 18. siječnja misno slavlje predvodio je preč. Dražen Karačić, karlovački dekan i župnik Presvetog Srca Isusova, a o zagovoru svetog Josipa posvjedočio je bračni par Josip i Paula Vučko.

Biskup Gorski predvodio sprovodne obrede za vlč. dr. Stjepana Sirovca

U subotu 31. prosinca župna crkva Uzvišenja Svetog Križa u Svetom Križu Začretju odisala je mirom tijekom oproštaja od svećenika dr. Stjepana Sirovca koji je u posljednjih nekoliko godina službovao kao supsidijar u rodnoj župi, a preminuo je 30. prosinca u 77. godini života i 51. godini svećeništva.

Adventska duhovna obnova polaznika TFS-a Zagrebačke nadbiskupije

Polaznici Trajne formacije svećenika Zagrebačke nadbiskupije zaređenih u posljednjih deset godina sudjelovali su u ponedjeljak 28. studenoga u Centru pomirenja u Prozorju u Dugom Selu na adventskoj duhovnoj obnovi, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Holywin na Dubovcu

Bog u Metrou naziv je predstave što su je izveli članovi Zajednice mladih katolika iz Karlovca ZAMAK uoči svetkovine Svih svetih, 31. listopada, u Velikoj dvorani Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu, a u sklopu molitvenog bdjenja pod nazivom Holywin.