Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: centar-za-duhovnost-i-kulturu-ignacije

Predstavljeni rezultati prvog istraživanja o kršćanskom vodstvu

Istraživanje o kršćanskom vodstvu u Hrvatskoj i njegove rezultate predstavili su predavači Akademije za kršćansko vodstvo, stručnjakinja za fundraising, strateško planiranje i poslovanje neprofitnih organizacija Mladenka Majerić te voditelj Centra Ignacije o. Tvrtko Barun, DI, u subotu 8. srpnja u Zagrebu.

Druga tribina ciklusa „Vrijeme za razgovor: Vođe među nama“

Gost druge tribine iz ciklusa „Vrijeme za razgovor: Vođe među nama“, koje organizira Centar za duhovnost i kulturu „Ignacije“, u četvrtak 25. svibnja 2023., bio je pjevač, kantautor i voditelj molitvene zajednice Srce Isusovo, Alan Hržica.

Volonterska mreža Ante Gabrić ponovno otpratila polaznice na misije u Afriku

Nakon četveromjesečne edukacije u okviru programa Volonterska mreža Ante Gabrić (VolimGA), koji provodi Centar za duhovnost i kulturu „Ignacije“, prve volonterke druge generacije započele su svoje volontersko putovanje u Ugandi, priopćila je 10. svibnja voditeljica odnosa s javnostima Centra „Ignacije“ Klara Špančić.

Trotjedna Škola kršćanske meditacije

Centar za duhovnost i kulturu Ignacije organizira trotjednu Škola kršćanske meditacije od 28. studenog do 15. prosinca svaki ponedjeljak i četvrtak (19-21 sat) u župi Bezgrešnog Srca Marijina na Jordanovcu u Zagrebu.

Promocija polaznika programa „Biti vođa u školi svetog Ignacija“

Centar za duhovnost i kulturu Ignacije održao je u srijedu 1. lipnja promociju treće generacije polaznika leadership programa „Biti vođa u školi svetog Ignacija“. Četiri mjeseca intenzivnog online učenja i osobnog rada prošlo je 66 sudionika iz Hrvatske, Austrije, Njemačke i Italije.

1 2