Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: kardinal-puljic

Kardinal Puljić predvodio misu za papu emeritusa Benedikta XVI. u hrvatskoj crkvi sv. Jeronima u Rimu

Na svetkovinu Bogojavljenja, u petak 6. siječnja, u hrvatskoj crkvi sv. Jeronima u Rimu svečanu misu u kojoj se na poseban način molilo za Benedikta XVI., predvodio je umirovljeni vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić, u zajedništvu sa zagrebačkim nadbiskupom kardinalom Josipom Bozanićem, zadarskim nadbiskupom Želimirom Puljićem i požeškim biskupom Antunom Škvorčevićem te nekoliko drugih svećenika.

Kardinal Puljić pohodio umirovljenički dom u Zenici

U petak 2. prosinca umirovljeni vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić posjetio je „Penzionerski dom sa stacionarom“ u Zenici, na poziv ravnatelja Damira Jukića i župnika Župe Crkvice don Ante Dominkovića.

Kardinal Puljić predvodio spomen-slavlje u Krašiću

Umirovljeni vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić predvodio je u nedjelju 2. listopada u Župi Presvetog Trojstva u Krašiću svečanu koncelebriranu misu u povodu 24. obljetnice proglašenja blaženim kardinala Alojzija Stepinca.

Kardinal Puljić blagoslovio "Pastoralni centar Papa Ivan Dobri" u Beogradu

Svečano euharistijsko slavlje i blagoslov Pastoralnog centra Papa Ivan Dobri, mozaika Preobraženja Gospodinova na pročelju i zvoniku katedrale, novih vitraja, kipa pape Ivana XXIII. u subotu 10. rujna u katedrali Uznesenja BDM u Beogradu predvodio je umirovljeni vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić.

1 2 3 10