Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: kardinal-puljic

Zlatna misa preč. Josipa Leista na Paliću

U župnoj crkvi Marije, Kraljice svijeta, u župi Palić pokraj Subotice svečanim euharistijskim slavljem u nedjelju 1. svibnja domaći župnik preč. Josip Leist proslavio je zlatnu misu - 50 godina svećeništva.

Propovijed kardinala Puljića na blagdan sv. Vincence

Propovijed umirovljenoga vrhbosanskoga nadbiskupa kardinala Vinka Puljića na svečanoj misi na blagdan sv. Vincence, mučenice, zaštitnice Blata na otoku Korčuli, u četvrtak 28. travnja prenosimo u cijelosti.

Na Kupresu obilježena 30. obljetnica sjećanja na žrtve 1992.

Misu za sve poginule, umrle i nestale branitelje, u crkvi Svete obitelji na Kupresu predvodio je 10. travnja umirovljeni vrhbosanski nadbiskup metropolit kardinal Vinko Puljić u suslavlju s domaćim župnikom don Tomom Mlakićem, prenosi nedjelja.ba.

Kardinal Puljić primio izaslanstvo njemačkih parlamentaraca

Umirovljeni vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić primio je u četvrtak 24. ožujka u Sarajevu četveročlano izaslanstvo parlamentaraca iz njemačke savezne zemlje Bavarske na čelu s dopredsjednikom parlamenta Karlom Frellerom.

Seminar trajne izgradnje svećenika Vrhbosanske nadbiskupije

U prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ u Sarajevu 28. veljače i 1. ožujka održan je seminar trajne izgradnje svećenika Vrhbosanske nadbiskupije do 10 godina misništva, prenosi nedjelja.ba.

Imendansko čestitanje kardinalu Puljiću

U prostorijama Svećeničkoga doma u Sarajevu priređeno je na spomendan sv. Vinka, đakona i mučenika, 22. siječnja, imendansko čestitanje vrhbosanskom nadbiskupu kardinalu Vinku Puljiću, prenosi nedjelja.ba.

Izgradimo ljudsku, kršćansku i vjerničku širinu

U povodu Nedjelje Caritasa u Bosni i Hercegovini Caritas Bosne i Hercegovine održao je u petak 10. prosinca konferenciju za novinstvo u prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu, prenosi nedjelja.ba.

1 2 3 9