Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: kardinal-puljic

Sjednica Upravnog vijeća Caritasa BiH

Redovna sjednica Upravnog vijeća Caritasa BiH održana je u ponedjeljak 25. listopada u Rezidenciji vrhbosanskog nadbiskupa u Sarajev, objavljeno je na mrežnoj stranici Caritasa BiH.

Susret kardinala Puljića i mađarskog veleposlanika Pósa

U poslijepodnevnim satima u srijedu 1. rujna u prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu susreli su se vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić i mađarski veleposlanik u BiH Krisztián Pósa, izvijestila je mrežna stranica Vrhbosanske nadbiskupije.

25. katehetski dan Vrhbosanske nadbiskupije

U organizaciji Katehetskog ureda Vrhbosanske nadbiskupije 25. nadbiskupijski Katehetski dan održan je 28. kolovoza u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih "Ivan Pavao II." u Sarajevu, prenosi nedjelja.ba.

Kardinal Puljić i biskup Palić o nadbiskupu Hoseru

Za program Radiopostaje MIR Međugorje, svoga prvoga susreta s nadbiskupom Henrykom Hoserom prisjetili su se vrhbosanski nadbiskup metropolit kardinal Vinko Puljić i mostarsko-duvanjski biskup Petar Palić.

Kardinal Puljić u posjetu Crkvi u Makedoniji

Skopski biskup i eparh strumičko-skopski Kiro Stojanov ugostit će vrhbosanskoga nadbiskupa kardinala Vinka Puljić koji će od 20. do 23. kolovoza boraviti u pastoralnom posjetu Katoličkoj Crkvi u Makedoniji.

Papa Franjo zahvalio kardinalu Puljiću na podršci

Papa Franjo poslao je pismo vrhbosanskom nadbiskupu Vinku kard. Puljiću u kojemu zahvaljuje za riječi podrške i molitve tijekom liječenja Svetog Oca u rimskoj bolnici „Gemelli“, izvijestila je u srijedu 18. kolovoza Vrhbosanska nadbiskupija.

1 2 3 8