Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-marinko-milicevic

Objavljen godišnjak Otočkoga dekanata „Vrilo”

Objavljen je godišnjak župa Otočkoga dekanata „Vrilo” za 2023. godinu. Novi urednici nakon odlaska mons. Tomislava Šporčića u mirovinu su mons. Marinko Miličević i don Anđelko Kaćunko.

Argumenti HKR-a o Bogu: kakav je, gdje je i kako ga upoznati?

Tko je Bog? Postoji li primjeren način govora o Bogu? Koje su to naše krive slike o Bogu i kako ih prepoznati? Kakav je Bog, gdje je i kako ga upoznati? Odgovore na ova i druga pitanja traženi su u emisiji Argumenti Hrvatskoga katoličkog radija u kojoj su 23. siječnja sudjelovali doc. dr. Iva Mršić Felbar s Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, mons. Marinko Miličević, generalni vikar Gospićko-senjske biskupije i don Damir Stojić, župnik Župe Duha Svetoga na zagrebačkom Jarunu.

Ansambl MI tamburica nastupio u crkvi u Otočcu

U župnoj crkvi Presvetoga Trojstva u Otočcu u nedjelju 15. siječnja pjevanje je na središnjem misnom slavlju vodio Ansambl MI tamburica iz Hrvatskog Leskovca, a potom je održao kraći koncert.

Božićno primanje biskupa Križića

Tradicionalno božićno primanje gospićko-senjskog biskupa Zdenka Križića za predstavnike vlasti s prostora dijela Karlovačke županije koji pripadaju biskupiji Gospićko-senjskoj i iz Ličko-senjske županije, održano je u četvrtak 22. prosinca u vijećnici Biskupskog ordinarijata u Gospiću.

Proslava sv. Luke u gospićkoj katedrali

Liječnici gospićke podružnice Hrvatskog katoličkog liječničkog društva proslavili su svog zaštitnika sv. Luku evanđelista u utorak, 18. listopada, u gospićkoj katedrali svečanom misom koju je predvodio generalni vikar biskupije mons. Marinko Miličević.

1 2 3 4