Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: prec-ivica-cik

Ponovno se slave mise u franjevačkoj crkvi u Samoboru

Franjevačka crkva Marijina Uznesenja na Nebo u subotu 23. rujna širom je otvorila svoja vrata vjernicima nakon devet mjeseci bogoslužja na samostanskom hodniku i tri godine od kada je nastradala u potresu.

Mons. Stjepan Ptiček proslavio zlatnu misu u Beletincu

Zahvaljujući dobrome Bogu za svećenički poziv i godine koje mu je podario, generalni vikar Bjelovarsko-križevačke biskupije mons. Stjepan Ptiček proslavio je zlatnu misu – 50 godina svećeništva, u subotu 29. srpnja 2023., u rodnoj Župi Svih svetih u Beletincu.

Marijin hod u Samoboru

Samoborski-okićki dekanat prvi je put održao „Marijin hod” 7. svibnja, u organizaciji udruge „U Duhu S Kristom”.

Proslava obljetnica u samostanu SMI u Samoboru

U subotu 22. listopada sestre Služavke Malog Isusa proslavile su 90. obljetnicu služenja u samostanu sv. Ivana Krstitelja u Samoboru i 50. obljetnicu djelovanja Dječjeg vrtića Cvjetnjak u sklopu samostana.

Krštenje petoga djeteta u obitelji Blažević

U župnoj crkvi Sv. Anastazije u Samoboru u nedjelju 24. travnja, Nedjelju Božjega milosrđa, preč. Ivica Cik krstio je malu Kristinu, peto dijete u obitelji Blaženke i Željka Blaževića.

Preč. Juraj Župančić proslavio zlatni svećenički jubilej

Župljani Župe sv. Anastazije u Samoboru u nedjelju 26. rujna bili su dionici zlatnoga jubileja - 50 godina svećeništva - kojega je svečanim euharistijskim slavljem u župnoj crkvi, u zajedništvu s više svećenika, proslavio preč. Juraj  Župančić.