Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vijece-kardinala

Prvo zasjedanje Vijeća kardinala nakon objave reforme

Vijeće kardinala zasjedalo je od 25. do 27. travnja u Vatikanu, u nazočnosti pape Franje, između ostaloga razmatrajući teme stanja u Ukrajini i predstojećega summita o klimi COP27 u Egiptu, prenosi Vatican News.

Održan susret Vijeća kardinala

Vijeće kardinala sastalo se od 21. do 23. veljače u Vatikanu, da bi razgovaralo o najvažnijim temama za Svetu Stolicu i njezino poslanje, izvijestio je Vatican News.

Održan sastanak Vijeća kardinalâ

Od 13. do 15. prosinca u Domu Svete Marte u Vatikanu održan je sastanak Vijeća kardinalâ, objavio je Tiskovni ured Svete Stolice u četvrtak, 16. prosinca.

Održan sastanak Vijeća kardinala

Sastanak Vijeća kardinala zbog zdravstvene situacije održan je u četvrtak 6. svibnja putem interneta, priopćio je Tiskovni ured Svete Stolice.

Papa Franjo potvrdio i imenovao članove Vijeća kardinala

Tiskovni ured Svete Stolice izvijestio je da je papa Franjo 15. listopada potvrdio i imenovao članove Vijeća kardinala za pomoć Svetom Ocu u upravljanju Sveopćom Crkvom i za razmatranje nacrta izmjene Apostolske konstitucije o rimskoj kuriji „Pastor bonus“.

Održan online sastanak Vijeća kardinala

U utorak 13. listopada u popodnevnim satima održan je sastanak Vijeća kardinala koji je, zbog globalne zdravstvene situacije, održan putem interneta, objavio je istoga dana Tiskovni ured Svete Stolice.

1 2