Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vlc-nikica-bosnjakovic

Zavjetni dan u Sotu

Vjernici iz Sota u Srijemskoj Biskupiji već više od sto godina zavjetovani su sv. Ani da čuva njihova polja od raznih vremenskih nepogoda, a na spomendan roditelja BDM u utorak, 26. srpnja misno slavlje pokraj zavjetne kapelice predvodio je župni upravitelj vlč. Nikica Bošnjaković.

Prva sveta pričest u Sotu

Župa sv. Katarine, djevice i mučenice, u Sotu proslavila je nedjelju, 3. listopada 2021., slavlje prve svete pričesti.

U Sotu zaključena katehetska godina

Župnik Nikica Bošnjaković je za posljednji katehetski susret ove školske godine, vjeroučenike osnovnoškolce odveo na izlet na Sotsko jezero.

Slavlje prve pričesti u Šidu

U Župi Presvetoga Srca Isusova u Šidu na svetkovinu Presvetog Trojstva, u nedjelju 30. svibnja, tijekom slavlja mise, Stolu Gospodinovu pristupilo je petero prvopričesnika.

Održana duhovna obnova u Sotu u Srijemskoj biskupiji

Na duhovnoj obnovi, koja se u nedjelju 23. svibnja održala u crkvenoj dvorani „Kata“ u Sotu u Srijemskoj biskupiji, sudjelovali svi vjernici župa kojima upravlja vlč. Nikica Bošnjaković. Ovo je bila četvrta obnova kojoj je Sot bio domaćin, ali je bila drugačija od prijašnjih. Naime, na ovoj obnovi nije bio gost predavač, nego je župnik Nikica Bošnjaković vjernicima pustio razmatranja koja je na Radio Mariji u sklopu jedne duhovne obnove održao pokojni profesor dr. sc. Tomislav Ivančić.

1 2