Budi dio naše mreže
Izbornik

Dokumenti

Dan dubrovačkih branitelja

Na blagdan sv. Nikole biskupa i Dan dubrovačkih branitelja 6. prosinca dubrovački biskup Mate Uzinić predvodio je misu u dubrovačkoj katedrali Gospe Velike. Propovijed biskupa Uzinića donosimo u cijelosti.

Biskup Palić: Sveti Nikola svjedoči da se isplati staviti sve svoje sposobnosti u službu bližnjima

U župi sv. Leopolda Bogdana Mandića u zagrebačkoj Dubravi koju vode kapucini, vjernici porijeklom iz Janjeva 6. prosinca proslavili su blagdan Sv. Nikole, zaštitnika Janjeva. Svečano euharistijsko slavlje predvodio je hvarski biskup Petar Palić. Pjevao je mješoviti pjevački zbor „Janjevo“, a ovom proslavom obilježeno je i 50 godina postojanja dječjeg zbora „Bijeli Anđeli“ iz Janjeva. Propovijed biskupa Palića donosimo u cijelosti.

Poruka pape Franje za Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Tiskovni ured Svete Stolice objavio je Poruku pape Franje povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom koji se obilježava u utorak, 3. prosinca a ove godine ima za temu “Budućnost je dostupna”. Donosimo cjeloviti prijevod Poruke.

Čestitka pape Franje biskupu Mrzljaku

Čestitka i blagoslov pape Franje varaždinskom biskupu u miru Josipu Mrzljaku u povodu 50. obljetnice svećeništva, iz Vatikana 27. studenoga 2019.

1 2 3 576